Rabu, 26 April 2017

4 JENIS SUTRA AROMATHERAPY MASSAGE OIL YANG WAJIB ADA DIRUMAH ATAU KETIKA MELANCONG

SUTRA Aromatherapy Massage Oil (Minyak Urutan Aromaterapi) merupakan salah satu produk yang terdapat di dalam kategori Aromatherapy yang diciptakan khas untuk tujuan memberikan ketenangan emosi dan mental di samping membantu meningkatkan kesihatan fizikal. Bauan yang digunakan terdiri daripada campuran beberapaminyak pati tulen.


Di datangkan dalam 4 jenis iaitu CAPTIVATING, SOOTHING, REJUVENATING dan SENSUAL, di mana setiap satunya mempunyai bauan dan fungsi tertentu dalam menjamin kesejahteraan pengguna. Bauan yang diciptakan ini sangat sesuai dalam mengurangkan tekanan perasaan, menyegarkan minda dan juga meningkatkan kesihatan fizikal.


1) #SUTRACAPTIVATING sangat sesuai dalam MEMBANTU menangani masalah lebihan angin dalam badan, migraine, selesema dan masalah berkaitan pernafasan. Ianya juga membantu melancarkan perjalanan darah agar kita sentiasa aktif dan bertenaga terutamanya ketika memandu.
Bahan utama: Basil oil, Eucalyptus Oil, Lavender Oil, Peppermint Oil


2) #SUTRASOOTHING pula berfungsi dalam MEMBANTU mengatasi masalah sakit otot seperti tergeliat dan lenguh-lenguh terutama setelah melakukan pelbagai aktiviti lasak.
Bahan utama: Cajuput Oil, Citrus Lime Oil, Lavender Oil, Rosemary oil


3) #SUTRAREJUVENATING untuk MEMBANTU melembutkan urat-urat yang keras serta masalah sakit sendi yang selalunya dihadapi oleh golongan berumur seperti kesukaran untuk membengkokkan lutut ketika solat atau duduk. Baunya membantu mengawal emosi golongan berumur agar sentiasa ceria.
Bahan utama: Grapefruit Oil, Orange Oil, Peppermint Oil, Rosemary oil


4) #SUTRASENSUAL pula adalah untuk MEMBANTU dalam memberikan ketenangan dan mencipta suasana romantic untuk pasangan. Bauanya yang tenang sangat membantu dalam menenangkan perasaan (tekanan perasaan)
Bahan utama: Lavender Oil, Patchouli oil, Geranium oil, Ylang-Ylang oil


Cara Penggunaan: Tuang atau titiskan SUTRA Massage Oil ke tapak tangan dan sapu ke bahagian tubuh yang sepatutnya. Sapu atau urut sehingga minyak benar-benar meresap.
SUTRA : 0167761180


Image may contain: text