Selasa, 2 Ogos 2016

ENTRY PUKAL: KELAHIRAN ANAK KEDUA DAN ANNOUNCEMENT SOHOBIZNET CAR ENTAL

Assalamualaikum..

Dah lama sangat saya tidak mengupdate blog.. tup..tup.. dah beranak 2.. dah 7bulan anak kedua saya yang lahir pada 3 januari 2016... Alhamdulillah dah dapat sepasang, kali ni baby boy!.. nampak sangat kan betapa sibuknya saya menguruskan anak2 sampai takda masa nak buat apa2 posting kat sini..

1bulan

Alhamdulillah lepas bersalin badan rasa cergas semula sebab saya sentisa tak lupa untuk consume 2 supplement ni..

Grape Seed Oil saya ambil ni supaya kulit segar semula al maklumlah kulit meregang dan mengendur dalam masa yang sama membantu mengawal kolestrol dalam badan.. bagusnya GSO ni sebab ianya kaya dengan sumber vitamin C dan E  yg berkali ganda lebih baik dari vitamin biasa..

sudah semestinya Ekstrak Kacip Fatimah bertujuan mengmbalikan dan memulihkan sistem paranakan, membaiki luka pada rahim, dan yang paling best ia akan bertindak mengeluarkan semua drah nifas dengan lancar dan membersihkan rahim.




ehhh.. 1 lagi announcement.. sila baca screenshoot dibawah yer...



ok ni posting ekspress tau... taip laju2 sebelum anak2 bangun....

sekian terimakasih.....

pssttt... kalau nak dapatkan 2 produk kat atas tu sila wassap saya 016-7761180