Khamis, 17 September 2015

#SAYAJUAL JUBAH BAYI DAN KANAK-KANAK SEAWAL 3BULAN HINGGA 4TAHUN! MURAH!


Biasanya bayi dan kanak-kanak perlukan baju yang banyak ketika hari raya, memandangkan aktiviti kanak-kanak yang aktif, tambah-tambah kalau jumpa geng-geng sepermainan tak sampai sejam kalau tak kotor baju xsah lah kan, itu memang normal.. Saya sebagai ibu juga akan prepare sekurangnya 3helai sehari terutama ketika hari raya untuk anak dara saya tambahan sekarang ni dia semakin aktif bermain.. lagi 1 kanak-kanak ni cepat membesar tak sampai 3bulan dah kena beli baju baru kan.. kan.. Bru je beli raya Eidulfitri lepas dah senteng kaki tangan, nak beli baru pulak mahal.. 

Ada ke yang jual jubah dan baju kanak-kanak dengan harga berpatutan? jom godek-godek gerobok saya, mana tahu ada yang berkenan! jangan risau pasal harga.. memang berpatutan dengan material yang selesa dengan penyerapan peluh.. 




JUBAH KANAK 3BULAN HINGGA 4TAHUN
Material : Cotton T-shirt
Material pada pergelangan tangan : getah kenyal dan berkilat (tidak merbahaya pd bayi)
Harga: RM 35
Postage RM7(SM), RM10(SS)
Size: 

 XXS (6-9m)
Bahu: 9 inch
panjang lengan: 8 inch
labuh baju : 16.5 inch
lebar : 9.5 inch

SIZE XS (9-12m)
bahu : 9.5
panjang lengan: 9 inch
labuh baju 18.5 inch
lebar : 10.5 inch

SIZE S (9-12m)
Bahu: 10 inch
panjang lengan: 10 inch
labuh baju : 20.5
lebar : 12 inch

SIZE M (2y)
Bahu: 10.5 inch
panjang lengan : 11 inch
labuh baju : 21.5inch
lebar: 12.5 inch

SIZE L (3y)
Bahu: 11.5inch
panjang lengan:11 inch
labuh baju : 24 inch
lebar : 14 inch

SIZE XL (4y)
Bahu: 12 inch
panjang lengan : 13 inch
labuh baju : 26.5inch
lebar 14 inch

Warna: Royal Purple

Warna: Cute pink

Warna: Royal Yellow (warna sebenar lagi terang)

Warna: Khaki



Jom kita tengok model2 kecil beraksi!









Nak dapatkan semua koleksi ini boleh ke ig saya di 'soho_pasteluna' atau di page Pasteluna Collection atau wahtsapp saya seperti no di bawah