Khamis, 13 Ogos 2015

ENTRY BERBULAN-BULAN TERTUNGGAK!

Pertama sekali nak panjatkan kesyukuran, Alhamdulillah sedar tak sedar anak dah nak masuk 2 orang dah, inilah antara penyebab saya dah tak berapa nak rajin update blog dan antaranya jugaklah sebab alahan tapi bukan alahan muntah-muntah atau mabuk-mabuk macam yang saya alami ketika mengandungkan enon, tapi alahan malas mengadap laptop dan yang kedua sebab sibuk uruskan anak dan suami, ini perkara biasa sebagai seorang ibu yang juga suri rumah sepenuh masa.. 

Namun pelanggan-pelanggan yang nak buat tempahan supplement janganlah risau sebab saya ada tab yang memudahkan saya bekerja dan me'reply' message sambil berbaring bila penyakit alahan datang..hehe..sekarang dah melangkah trimester ke-2 condition dah semakin hokey..Anytime message whatsapp atau inbox saya reply tanpa perlu berkompromi..setiap pesanan akan saya lakukan urusan penghantaran sepantas yang mungkin dan juga perlu diingatkan penghantaran setiap hari kecuali jumaat dan cuti umum ye puan-puan.

Saya teruskan dengan entri2 tertunggak.. rasanya masih belum terlambat saya nak ucapkan Selamat Hari Raya Eidul Fitri buat semua pembaca blog saya serta pelanggan-pelanggan yang membeli supplement melalui info dari blog ini.. Alhamdulillah saya kembangkan sikit business saya dengan perkhidmatan kereta sewa, walaupun hanya 2ketul je kereta sewa yang disediakan namun sejak bermula business ni memang tak mengecewakan saya dan suami, insyAllah saya dan suami akan cuba sedaya upaya sediakan kondusi kereta sewa yang tip top! untuk kepuasan perjalanan anda, insyAllah juga akan ada penambahan bilangan kereta sewa jika diizinkan rezeki dariNya..

tak pernah saya upload gambar kereta sewa, kali ni kita bg view sikit ye.. baru dan tip top!
Kereta jenis : AXIA (A) both

Eh nampak x si enon kat dalam kereta!

gambar ni baru ambil minggu lepas dari tarikh entri ini ditulis...

kereta biru ni xsempat pulak saya nak snap overall sebab memory hp full, so saya bagi view ketika kereta baru keluar oven..



Alang-alang tu saya nak lanje sikit gambar raye...

Gmba anak jelah.. yang baju biru tu anak saya ainun aka enon, yang baju turqoise tu sepupunya Aufa beza lebih dahulu 2bulan dengan ainu.. masing-masing pantang jumpa handphone!


last but not least.....
Selalu lah saya akan bawa ainun kemana sahaja, nak post barang atau hantar dan ambil pelanggan yang nak menyewa kereta kalau abinya sibuk di kantorr..


dan akhirnya dia akan....

Zzzzzzzz... ni la keja dia dalam kereta.. Alhamdulillah xbanyak meragam..




umpannya oat krunch je





sekian...
Thankyou for reading.. :)