Selasa, 27 Januari 2015

AMALAN PENGAMBILAN EKSTRAK KACIP FATIMAH SELEPAS PEMBEDAHAN PADA RAHIM

Beberapa minggu yang lepas saya mendapat msg daripada pelanggan Ekstrak Kacip Fatimah yang mengalami bleeding berpanjangan serta haid tidak stabil sejak di bangku sekolah, tambahnya lagi beliau baru sahaja menjalani diagnosis dan mendapati ada ketulan pada rahimnya dan belum dipastikan jenis ketumbuhan, dalam hati saya terlintas mungkin beliau mengalami fibroid atau cyst berdasarkan pengalaman dengan pelanggan2 EKF yang lain,  namun baru-baru ni beliau menghubungi saya semula memberitahu bahawa beliau bakal menjalani pembedahan kecil Laparoscopy untuk mengeluarkan ketulan atau ketumbuhan pada rahim, namun jenis ketulan masih juga belum dikenalpasti.. 

Beliau juga bertanyakan adakah sesuai Ekstrak Kacip Fatimah di ambil selepas pembedahan.. jawapan saya "ya, EKF membantu memulihkan luka selepas pembedahan dan mengecutkan rahim juga baik untuk wanita yang menjalani cesarean untuk melahirkan". 

Selang 2hari selepas sahaja selesai pembedahan beliau menghubungi saya melalui whatsapp dan memberitahu yang ketulan tersebut berjaya dikeluarkan.. Alhamdulillah.. Beliau juga mengamalkan Ekstrak Kacip Fatimah selepas pembedahan kecil itu serta mendapati rasa nyeri bekas pembedahan kurang selepas mengambil EKF.

Menurut beliau lagi, Dr memberitahu bahawa ketumbuhan yang dikeluarkan adalah fibroid+cyst serta kandungan yang tak jadi.. wallahualam..


Untuk pertanyaan lanjut sila klik gambar di atas atau hubungi no seperti di atas


Link yang berkaitan: