RECENT POST

Isnin, 30 Jun 2014

Stok baru EKF dah sampai!

Stok EKF saya memang dah kering sangat jadi bila ada order saya terpaksa hold dulu dan ada yang antara mereka yang urgent nakkan EKF saya akan passing ke pengedar lain supaya customer tak tertunggu-tunggu. Tapi Alhamdulillah stok yang dinanti-nantikan dah sampai dengan jayanya..

Yang terbaru ni saya kalau saudari dan puan-puan yang order saya akan hantar dalam packaging baru ye. Lepas ni Insyallah saya akan kepilkan sekali bersama goodies.. 

apa? goodies?? macam menarik ajer.

tapi masih  tercari- cari idea nak bagi goodies apa. Insyallah mungkin lepas ramadhan saya akan start dengan free goodies!

Nanti ada goodies harga makin meningkat ke?
jangan risau harga tetap pada takuk lama.. suke letewww


Stok baru

Packaging baru untuk customer terchenta!






Nak memiliki Ekstrak Kacip Fatimah EKF?
sila ke link berikut

atau nak lebih cepat sila whatsapp:
01596102864

Jumaat, 27 Jun 2014

Bekerja dari rumah

Yang sebenarnya seronok juga bekerja dari rumah sambil-sambil jaga anak. Yang penting dapat tengok anak membesar depan mata tanpa perlu berkompromi dengan kerja yang terikat dengan bos. Sekarang saya adalah bos dan saya juga pekerja, nak masuk kerja pukul berapa? ikut suka saya.. nak pakai baju apa pun ikut suka hati saya.. tak perlu nak iron baju xperlu nak berfesyen hanya duduk depan laptop bila dah selesai uruskan hal anak dan mengemas rumah, buka inbox dan periksa sebarang order atau pertanyaan. Kalau ada order sekali pun, saya hanya perlu bungkus EKF yang dipesan customer dan post melalui pickup servis pos laju.. mudah kan?.. cukup time masak untuk suami..

Saya sikit pun xambil kesah kalau ada sesetengah orang yang cakap "belajar tinggi-tinggi last2 melekat kat rumah" pada saya, saya perlu scarified melepaskan cita-cita semata-mata untuk membesarkan anak saya jadi tidak ada sebarang kerugian yang saya perlu tanggung, apa yang saya dapat adalah kepuasan membesarkan anak dan menguruskan keluarga dan yang penting saya tak goyang kaki walaupun suami tidak mengesyorkan saya bekerja namun dia beri saya semangat untuk saya memulakan bisness dari rumah ni. Alhamdulillah... 

Saya pegang kata-kata mak mertua saya "belajar tinggi dan memilih untuk menjaga anak2 tidak bererti satu kerugian" gunakan kebolehan akal fikiran kita untuk melakukan sesuatu out of standing!

Sekian mekasih :)

Isnin, 16 Jun 2014

EKF mahal??



Ramai yg bertanyakan mengenai harga EKF yg agak mahal dan mengapa pengeluaran EKF terhad.

1. Produk daripada penyelidikan RND gabungan para2 saintis dari UTM, UPM dan USM yang menggunakan sumber Kacip fatimah sebagai bahan kajian seterusnya terhasilnya Ekstrak Kacip Fatimah.

2. Pengeluarannya berpusat di makmal khas di IBD UTM dan dipantau secara klinikal oleh para2 saintis serta selamat digunakan tanpa campuran bahan pengawet .

3. Dihasilkan dengan mematuhi dos2 yg sesuai utk tubuh wanita serta selamat digunakan.

4. Bilangan pengeluaranya juga adalah terhad dan ekslusif bagi menjamin mutu dan kualitinya.

5. Ianya adalah 100% ekstrak dari tumbuhan Kacip fatimah atau nama saintifiknya 'Labisia pumila'. Perlu diingatkan penghasilannya bukan dari racikan batang pokok kacip fatimah TAPI DIEKSTRAK!

6. Mendapat kelulusan dari KKM dan JAKIM

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
UNTUK KETERANGAN LANJUT @ INGIN MEMILIKI EKF SILA


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~