Rabu, 24 Disember 2014

Kebaikan dan cara penggunaan Vitamin C Serum by NN beauty






Wah gitu! banner baru page saya, jadi bagi anda yang nak dapatkan serum ini silalah ringankan tangan like page Vitamin C serum & Skin care by NN Beauty ada contest dan hadiah menarik setiap bulan tau!

Ramai yang masih belum kenal dengan produk serum keluaran NN Beauty empire, jadi hari ni saya nak buat review kebaikan Vitamin C serum. Sebelum tu jom tengok stok baru yang baru saya terima.. nak tabik sama pekerja2 poslaju yang berjaya hantar barangan pelanggan biarpun banjir melanda Pantai Timur sekarang.. 



Siap simpan dalam cabinet khas yang dibeli di Lazada .. yang sebotol kt luar tu yg batch sebelum ni yg dh dibuka oleh sy ..


Kalau sebelum ini anda dapat packaging lama bewarna silver tapi yg kali ni anda dapat yang warna putih, jangan panik sebab packaging botolnya dah bertukar ke warna putih. Kotak luarnya masih sama ye puan2 ..
Dang kiri botol lama manakala yang kanan botol baru bewarna putih

Didalamnya berbentuk aqua, sangat selesa bila apply kat muka.. sejuk sejuk dan fresh je kat muka kita lepas tu..


PENGENALAN PRODUK SERUM VITAMIN C BARI NN BEAUTY EMPIRE
  • Serum Vitamin C dirumuskan dari sumber asli paling berkesan dan dikeluarkan oleh NN BEAUTY
  • Mengandungi bahan aktif semulajadi yang apabila digunakan ke atas kulit, menghasilkan kesan yang cepat, berkesan dan selamat untuk kulit.
  • Mengandungi ekstrak botani, vitamin dan enzim dalam pelbagai kombinasi dan tidak mempunyai bahan pengawet atau bahan kimia kerana pembungkusan kedap udara.
  • Rumusan teknologi dari France.
  • Mempunyai 10jenis produk mengikut masalah kulit,1 botol tahan sehingga 2 bulan.
  • Serum Vitamin C telah dibuat &adan dikilangkan oleh pengilang berlesen.

KELEBIHAN PRODUK
  • Serum ini memberi kesan yang luar biasa pada pelbagai kulit, kekeringan, kegatalan, pigmentasi, dan bertindak sebagai anti-penuaan. Hasil nyata dicapai dalam masa hanya beberapa minggu..ia dapat menarik air dan menyalurkannya kadalam sel –sel kulit. Fungsi lainya juga membantu membuat kulit lebih cerah dan menghilangkan kedutan dan garis halus pada kulit serta melembabkan kulit.


 CARA PENGGUNAAN
  • Bersihkan muka, ambil sedikit serum, sapu nipis pada kulit wajah sehingga serum meresap sepenuhnya ke dalam kulit. Boleh digunakan pada muka sebagai asa lapisan mekap.


                                            Nak dapatkan produk di atas?
                                                 Whatsapps: 0167761180

Link berkaitan