RECENT POST

Rabu, 26 November 2014

Ekstrak Kacip Fatimah sebagai supplement tambahan untuk pencegahan pra kanser dan #testimoniEKF


Cantik luar cantik dalam?
Pernah dengar tak frasa "dah terhantuk baru tengadah" atau "mencegah lebih baik dari merawat"? dah tentu saya tak akan ulaskan tentang maksud frasa tersebut sebab saya tahu anda mesti tahu maksud frasa ini kan?
 . Ok dan lagi saya nak tanya jugalah, siapa rasa dalaman dan luarannya perfect? tiada senggugut? tiada keputihan? period stabil? tiada sakit2 urat?? pendek kata macam Che Ta lah!... setiap wanita mesti ada salah satu atau lebih daripada masalah-masalah diatas kan betul ke tak? dan Che Ta pun tak terlepas daripada salah satu dari masalah di atas dan mukin peratusan kecil wanita di luar sana adalah perfect luaran dan tidak dalaman, yela nobody is perfect, but u can be the best!.. sesetengah orang cakap bukan mudah jadi pompuan ni itu kena jaga ini kena jaga. 

Sebagai contoh kebanyakan wanita tak tahu dan tak alert yang mereka mempunyai fibroid atau cyst dan mereka kemudiannya dikesan mengalami ketumbuhan fibroid atau cyst setelah menjalani rawatan ketika hamil dan tak semua orang mengalami dan merasai symptom fibroid, paling merbahaya apabila saiz cyst atau fibroid membesar melebihi 5cm dan mengganggu sistem peranakan serta pertumbuhan janin. Dan tak ramai juga wanita yang tahu mereka mengalami PCOS serta tiub Fallopian tersumbat, yang kemudiannya diketahui setelah sukar mendapat anak, semua itu boleh dirawat kerana setiap penyakit ada penawar, namun lebih baik menghindar dari mengubati.. 


Kenapa saya perlu consume Ekstrak Kacip Fatimah sebagai supplement tambahan  walaupun saya sihat walafiat?

Tahukah anda Ekstrak Kacip Fatimah adalah supplement tambahan yang boleh mencegah anda daripada masalah masalah diatas, sebab itu "mencegah lebih baik dari merawat". kerana Kacip Fatimah mengandungi elemen antioxidan dan phytoestrogen yang mana ia mampu mencegah pembiakkan sel prakanser, memantapkan tisu dan  mengukuhkan struktur tulang melalui penyerapan jisim tulang dan melewatkan proses penuaan.. sape yang tak nak awet muda kan?? dahla xde masalah dalaman, awet muda pulak tu.. Dan bagi wanita yang sihat yang tiada masalah dalaman, EKF membantu untuk meningkatkan lagi tahap kesihatan dalaman supaya lebih sihat dan maintain macam Che Ta... baru ada umphhh! dan perlu diingatkan Ekstrak Kacip Fatimah adalah supplement dan bukan sejenia ubat.




Dan testimoni hakak ni yang gunakan Ekstrak Kacip Fatimah UTM sebagai supplement harian, hakak ni period regulation stabil tetapi mengalami masalah senggugut dan sakit pada ari-ari ketika bersukan dan alhamdulillah setelah mengamalkan EKF  semakin menunjukkan perkembangan positif.


Jadi anda bila lagi?.. ecehhh!!!


Nak tahu lebih lanjut mengenai Ekstrak Kacip Fatimah UTM sila baca artikel-artikel blog Dr Zubaidi 


                  Nak dapatkan EKF, ETA, UMMA LACTO atau Vitamin C Serum?
Whatsapps: 0167761180