RECENT POST

Jumaat, 16 September 2011

Doakan aku...:)

Assalamualaikum semua... dah lama xupdate belog ni dan nampaknya agak bersawang, buat masa sekarang aku sedang menjalani semula komitmen sebagai pelajar sepenuh masa dan sudah semestinya semester ini adalah semester yang terpenting sepanjang 5 tahun menuntut di universiti ini... lama kan? dengan harapan semoga semester ini aku dapat harungi dengan jayanya demi segulung ijazah, so disebabkan faktor ini aku tak dapatlah nak overdose mengupdate belog but honestly aku rindu sgt nk update walaupun kadang2 aku hanya mampu produce entri yg agak loser kn... So sem ni aku perlu berikan tumpuan pada thesis walaupun belum heavy lagi namun kebimbangan ni membuatkan aku rasa tertekan ditambah pulak supervisor thesis aku adalah salah seorang yang berpengaruh dalam bidang ni iaitu Prof Wan Halawah ... kecut perut!


aku terpaksa mengadap foto Tg Chali buat masa sekarang...



Buat reader aku nak mintak tolong supaya doakan aku lepas dengan jayanya.... aminnnn...

thanks for reading!...