Sabtu, 7 Mei 2011

hari terakhir di Landskap Integrasi

Sekarang ni baru ada masa free sikit lepas submit draft report pada Puan Huda walaupun belum siap lagi kan( banyak lagi kot) ...buat masa sekarang ni hidup aku dikelilingi dengan Nurul Huda... start dari practical coordinator, lecturer supervisor sampailah bos pun Nurul Huda jugak..

So sekarang ni adalah minggu terakhir sebelum aku menamatkan semester ni dengan jayanya insyallah. seriously i'm little bit nervous before my presentation for this 16 Mei 2011 and i will start my next semester for final after 4 month semester break, insyallah...

ok lah nk upload sket gambar makan-makan ngan bos and staff2 consultant semalam, semua dibelanja oleh boss. location di....

BIGFOOT eh! BIGFOOD Shah Alam....


grill lamb.. yang the rest of the background tu big foodnyer dan berjaya dihabiskan oleh BIGFOOT iaitu Acik Asmawi dengan lahabnya..hahah



banana split... baru ku tahu benda ini ujud atas dunia ni.. so heaven!.. very simple recipe cuma ice cream vanilla@ strawberry with banana....


chicken chop kak farahnyer..


ni bukan makanan tp ni adalah mem besar ok!



laici buah kegemaranku..

ni semua adalah di bawah tajaan mem besar, kalau nak tunggu ak taja tunggu la aku jadi Landskap Arkitek nanti ye... hehe
yang sebenarnya aku lebih suka letakan gambar makanan daripada gambar human figure, ada banyak lagi ni nak letak tapi malas nak edit plak...


ok lah dats all!