Isnin, 14 Disember 2009

ALAM 2009



yg dlm gmbr 2... depan skali dr kanan en zul, dato sahora dan pn su, yg len 2 cuma enteprem jer!..

Tgok pper tuh...citer ni da basi da sebenarnya cuma aku je yg bru tahu td mse ak bkk fb, sbb ade dak junior mse kt uitm perak dlu dia upload keratan akbar ni...12 disember klu xsilap aku paper metro dlm tajuk berita " alam 2009 lahir warga ipt bijak urus bumi" ha ni la aktiviti yang aku join masa kat kat alam2009 ari 2.. aku n kawan2 mewakili krew pemerhati (hehe) student dari UiTM Shah Alam.. macam2 la aktiviti yg ada dn aktiviti kemuncak adalah aktiviti The Malaysia Book Of Record iaitu the longer umbrella wall in Malaysia..uhuk!..

aku ada menyumbang tenaga memasang dan mmbuka 1 aje payung yg warne pink.. uhuk!.. ok la 2 kan . dan aktiviti penutupannya berlangsung dgn meriah skali dgn kehadiran Adibah Noor yang menyumbang 3 buah lagu, serta keunikan pentasnya yang dibuat bertemakan ala2 kayangan gi2..semua ni adalah hasil sentuhan kreatif daripada lecture aku dulu msa aku stydy kt UiTM perak iaitu En Azrul Bahaludin.. bravo!...bravo!... nk tahu mne En Azrul? 2 ha yg de gmba kecik yg brukuran pasport 2 ha(muke ala2 penyanyi hazami) ... dan x ketinggalan lecture2 lain yg turut menyumbang tenaga dan idea yg bernas dlm menjayakan program ni...

Antara student2 yg hadir adlah penuntut Landscape Architecture dari UiTM S.Alam, UiTM Perak, UIAM, KOLEJ KOMUNITI, IKM SIK, UPM dan UTM.. dan pemenangnya x lain dan xbukan UiTM Perak.. mmg aku dh agak dh diorang akn menang sbb semua peserta dari UiTM Perak memang berentap dengan kreativiti masing2.. aku pon tumpang gembira dengan keputusan 2 walaupun ak ni krew dr kntnjen UiTM S.Alam dn bergelar ex-student UiTM Perak...